Po dveh sušnih letih zaradi pandemije, smo 24. maja 2022 s pevci obeh zborov ponovno lahko izvedli tradicionalni letni koncert. Na koncert sta se oba zbora zavzeto in z veseljem pripravljala. Koncert je potekal tudi v okviru Tedna umetnosti v šoli in vrtcu, ki ga zadnja leta organizira Zavod republike Slovenije za šolstvo in v tednu ljubiteljske kulture, ki vsako leto poteka v organizaciji Javnega sklada za ljubiteljske kulturne dejavnosti Slovenije.
Ker smo v zadnjih dveh letih vadili v nezavidljivih razmerah po razredih, smo še toliko bolj ponosni, da nam je uspelo zapeti 14 pesmi in da je naše petje bilo nagrajeno z bučnim aplavzom ter polno dvorano poslušalcev. Navdušenje poslušalcev pa je zmeraj naša največja nagrada.
Kot veleva tradicija, smo se poslovili od naših devetošolk. Poslovilo se je sedem pevk: Neja Flegar, Katarina Škalič, Sanja Puvar, Lana Hari, Hana Jug, Tia Mencigar in Nika Novak.
Naše petje je na koncertu popestrila naša nepogrešljiva pianistka Olga Kous.

Pevci in zborovodkinja Alenka Brulc-Šiplič

Osnovna šola Tišina

Za vsa vprašanja in ostale informacije smo vam vedno na voljo.

Tišina 4b, 9251 Tišina
(02) 539 16 10
(02) 539 16 11

Zadnje obvestilo

Anketa

ANKETNI VPRAŠALNIK OŠ TIŠINA 2022

Zadnji dogodek

Skupna “šola v naravi” petošolcev in šestošolcev na Debelem Rtiču

Za učence 5. in 6. razredov je bila od 20. 6. do 24. 6. 2022  organizirana  poletna šola v naravi. Izvedli smo jo na Debelem Rtiču. Šole v naravi se je udeležilo 34 petošolcev in 29 šestošolcev. Spremljali smo jih  razredničarke Metka Flisar, Klavdija Plahut Mandžuka, Manica Pukšič Gomboši, Olena Gabor, spremljevalki Bernarda Vogrinčič in […]