Šolski parlament

V  četrtek, 17. 2. 2022,  je na šoli potekal šolski otroški parlament. Tema parlamenta je bila tudi letos Moja poklicna prihodnost. Učenci so bili tokrat razdeljeni v dve skupini.   V prvo skupino so bili vključeni učenci od 1. do 5. razreda, v drugo skupino pa učenci od 6. do 9. razreda. Prva skupina je pričela s parlamentom ob 9.00 uri, druga pa ob 10.00 uri.

Iz vsakega razreda sta se šolskega parlamenta udeležila po dva predstavnika. Predstavitve so se odvijale v zbornici šole OŠ Tišina. Na predstavitvah sta bila poleg vseh predstavnikov razreda prisotna tudi g. ravnatelj Janko Durič in pomočnica ravnatelja ga. Hema Hanc.

Učenci so na zelo zanimiv način predstavili poklice nekoč, poklice sedanjosti, nekateri pa so se odločili predstaviti poklice prihodnosti. Predstavitve so bile narejene v obliki plakatov, vprašanj, risbic ali PowerPointov. Vsi prisotni so bili nad predstavitvami zelo navdušeni.

 

To šolsko leto je šolski otroški parlament vodila učiteljica Aleksandra Žnidarič.

Osnovna šola Tišina

Za vsa vprašanja in ostale informacije smo vam vedno na voljo.

Tišina 4b, 9251 Tišina
(02) 539 16 10
(02) 539 16 11

Zadnje obvestilo

Anketa

ANKETNI VPRAŠALNIK OŠ TIŠINA 2022

Zadnji dogodek

Skupna “šola v naravi” petošolcev in šestošolcev na Debelem Rtiču

Za učence 5. in 6. razredov je bila od 20. 6. do 24. 6. 2022  organizirana  poletna šola v naravi. Izvedli smo jo na Debelem Rtiču. Šole v naravi se je udeležilo 34 petošolcev in 29 šestošolcev. Spremljali smo jih  razredničarke Metka Flisar, Klavdija Plahut Mandžuka, Manica Pukšič Gomboši, Olena Gabor, spremljevalki Bernarda Vogrinčič in […]